09/05/2023

CIACfleet staat klaar om de bedrijven te ondersteunen met hun wagenpark en de nieuwe mobiliteit

2022 is voor CIACfleet drukker dan ooit. Bedrijven hebben zo veel vragen over hun wagenpark! En dus is Ciacfleet volop bezig met deze bedrijven te begeleiden in de elektrificatie van het wagenpark, de nieuwe mobiliteit en de veranderde wetgeving.2022 is voor CIACfleet drukker dan ooit. Bedrijven hebben zo veel vragen over hun wagenpark!

En dus is Ciacfleet volop bezig met deze bedrijven te begeleiden in de elektrificatie van het wagenpark , de nieuwe mobiliteit en de veranderde wetgeving.

 

Er zijn nog zo veel vragen en onzekerheden , neem daarom contact op met CIACfleet en samen wordt er een grondige analyse van het huidige wagenpark gemaakt . In functie daarvan wordt een op maat uitgewerkte mobiliteitsoplossing aangeboden. Er wordt niet allen aan wagens gedacht maar ook aan fietsleasing , laadoplossingen en de mobiliteitskaart.

 

“We gaan op zoek naar potentiële mobiliteitsoplossingen, werken voorstellen uit op basis van de Total Cost of Ownership, kijken waar fietsleasing interessant is en onderzoeken hoe laadoplossingen geïntegreerd kunnen worden. Ook bestellen we alles en nemen we de opvolging op ons. Zo hoeven klanten zich van niets iets aan te trekken en kunnen zij zich met hun core business bezighouden. Wij ontfermen ons over onze core business: uw wagenpark”, aldus CIACfleet.

 

Op die manier helpt CIACfleet de klant de bomen door het bos zien, want het huidige aanbod is vandaag enorm.

 

45 jaar CIACfleet: 45 jaar dezelfde waarden

Dit jaar mag CIACfleet 45 kaarsjes uitblazen. In al die tijd is de leasingmaatschappij trouw gebleven aan dezelfde 5 waarden:  

 

1. Persoonlijke aanpak

“De slogan van CIACfleet is niet voor niets ‘wij nemen dit heel persoonlijk’. Als mobiliteitspartner bieden we een luisterend oor aan onze klanten, kennen we hun problematiek en spelen we daar handig op in.”  

 

2. Pro activiteit

“CIACfleet wacht niet af. We hebben een langetermijnvisie voor ogen en stellen dan ook proactief oplossingen voor. Door de vinger aan de pols te houden in een snel veranderende sector kunnen we steeds een gepast antwoord op maat geven.”  

 

3. Snelheid

“Net door de vinger aan de pols te houden, is CIACfleet van vele markten thuis. Zo kunnen we snel en kort op de bal spelen.  

 

4. Betrouwbaarheid

“Als goede mobiliteitspartner bouwen we een vertrouwensrelatie met onze klanten op. We komen al 45 jaar lang onze beloftes en afspraken na.”  

 

5. Flexibiliteit

“En tot slot is een goede mobiliteitspartner ook flexibel. Met CIACfleet passen we ons op elk moment aan gewijzigde situaties aan, zodat we steeds de juiste oplossing kunnen aanbieden.”


share:
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites