Korte termijn verhuur

Korte termijn verhuur met CIACfleet?

Naast onze gespecialiseerde operationele leasing diensten biedt CIACfleet ook korte termijn verhuur aan. Of je nu slechts voor enkele weken of maanden een voertuig nodig hebt, CIACfleet staat klaar om te voorzien in jouw tijdelijke mobiliteitsbehoeften. Onze flexibele korte termijn verhuuropties bieden een praktische oplossing voor verschillende situaties waarin een voertuig voor een beperkte periode nodig is. Alle aanvragen kunnen gestuurd worden naar kortetermijn@ciacfleet.be.

 

Voordelen van korte termijn verhuur?

Flexibiliteit:

Bij CIACfleet begrijpen we dat de mobiliteitsbehoeften van onze klanten kunnen variëren, en daarom bieden we flexibele verhuuroplossingen aan. Of het nu gaat om een interimmer die tijdelijk een voertuig nodig heeft of om een bedrijf dat een proefperiode wil inlassen voordat ze een lange termijn leasecontract aangaan, onze korte termijn verhuurdiensten kunnen worden aangepast aan jouw specifieke situatie.

 

Vrijheid:

Een van de voordelen van korte termijn verhuur bij CIACfleet is de vrijheid om het voertuig op elk gewenst moment terug te brengen. Dit kan handig zijn als jouw behoefte aan mobiliteit verandert of als je slechts voor een beperkte periode een voertuig nodig hebt.

 

Geen lange termijn verbintenissen:

In tegenstelling tot lange termijn leasecontracten, waarbij je gebonden bent aan een vastgestelde contractduur, biedt korte termijn verhuur bij CIACfleet de flexibiliteit om alleen te betalen voor de periode dat je het voertuig nodig hebt, zonder lange termijn verbintenissen.

Huur hier uw korte termijn wagen

Voornaam: *
Naam: *
Bedrijf: *
BTW nummer: *
Telefoonnummer: *
Email: *
Categorie: *
Termijn huur: *
Bijkomende opmerking(en):
Verificatie *


U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites