nieuws

LOADING ZOOM
15/09/2023

Het duurzaam mobiliteitsaanbod van CIACfleet helpt klanten #goedopweg

Met de mobiliteitsapp , de mobiliteitsmogelijkheden zoals fietsen en de elektrificatie maakt leasingmaatschappij @CIACfleet een duurzaam verschil.



Traditiegetrouw vindt van 16 tot 22 september de Week van de Mobiliteit plaats, een campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik. Iets waar CIACfleet zich al jarenlang voor inzet..

Tijdens de Week van de Mobiliteit zet het organiserende Netwerk Duurzame Mobiliteit mensen #goedopweg op het gebied van vervoer. Dit jaar staat terug op de agenda; de verhoging van de verkeersveiligheid, het bevorderen van het fietsen en stimuleren van milieuvriendelijk verkeer.

 

Voor CIACfleet is dat duurzame karakter binnen mobiliteit een absolute prioriteit.

 

"In meer dan 45-jarig bestaan hebben we ons altijd geprofileerd als een onderneming die dicht bij haar klanten staat en hen begeleidt in de nieuwste evoluties. We willen samen met hen evolueren", zegt Gudrun Ghijs, zaakvoerster van CIACfleet. "Vandaag is dit niet anders. Duurzame mobiliteit is een prioriteit binnen ons fleetgebeuren."

 

Duurzaam DNA

CIACfleet maakt van die duurzame mobiliteit dan ook een erezaak. “Groener rijden met milieuvriendelijke voertuigen is belangrijk, maar zich op een zo ecologisch en efficiënt mogelijke manier verplaatsen is eveneens van groot belang.

 

Mobiliteitsapp

"Via de app – in samenwerking met Shell/Olympus– kan je een routebeschrijving opvragen en via enkele klikken tickets voor het openbaar vervoer bestellen of een parkeerticket aanschaffen. Ook autodelen kan op een-twee-drie. We passen deze mobiliteitsapp flexibel aan de reële behoeften van onze klanten aan en aan die van de maatschappij", besluit Gudrun Ghijs.

 

Elektrificatie

Ciacfleet ontfermt zich eveneens over de elektrificatie het wagen park en bekijkt in samensprak met de klant naar de ideale mix.


share:
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten