Waarom CIACfleet

Bij CIACfleet draait alles om u en uw bedrijf. Wij begrijpen dat mobiliteit meer is dan alleen maar een wagen, het gaat om het vinden van de beste oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en situatie. Hier zijn een paar redenen waarom CIACfleet de ideale partner is voor uw mobiliteitsbehoeften:

 

Persoonlijke aanpak:

Bij CIACfleet krijgt u meer dan alleen een leasingbedrijf; u krijgt een toegewijd team dat uw bedrijf door en door kent. Uw dossier wordt persoonlijk behartigd door iemand die niet alleen uw naam kent, maar ook uw bedrijf en uw specifieke vereisten begrijpt. Of uw wagenpark nu groot of klein is, we gaan tot het uiterste om aan uw behoeften te voldoen.

 

Flexibiliteit en maatwerk:

Als dynamische kmo begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf. Of het nu gaat om operationele leasing, wagenparkbeheer, aankoopbeheer, financiële leasing of korte termijnoplossingen, wij denken proactief met u mee en leveren efficiënt maatwerk met een grote reactiesnelheid.

 

Lokale expertise en ondersteuning:

Met CIACfleet heeft u altijd een specialist in de buurt. Dit niet alleen schept een sterke band, maar zorgt er ook voor dat we snel en doeltreffend kunnen reageren op uw vragen en behoeften. Advies nodig? Een persoonlijk gesprek is zo geregeld, waardoor we kort op de bal kunnen spelen en u de beste service kunnen bieden.

 

Betrouwbaarheid en transparantie:

Bij CIACfleet komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij bieden duidelijke offertes en contracten aan, zonder verborgen kosten. Wat is voor u de interessantste oplossing? Wat mag u verwachten en wat zal het kosten? Op elke vraag bieden we een eerlijk antwoord, zodat u met vertrouwen kunt werken aan uw mobiliteitsplannen.

 

Onafhankelijk:

Bij CIACfleet zijn we volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een specifiek automerk. Vanaf het begin hebben we gekozen voor een merkonafhankelijke benadering, waardoor we met elk automerk kunnen samenwerken. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat we neutraal advies kunnen geven bij het vinden van de beste oplossingen voor onze klanten.

 

 

Ervaring telt...

Richting onze 50 jaar

  • 1976: De eerste rentingactiviteiten worden opgestart.
  • 1986: CIACrent wordt opgericht als een afzonderlijk bedrijf dat zich toelegt op de verhuur van bedrijfswagens van alle merken.
  • 2007: Een mijlpaal jaar voor het bedrijf, waarin CIACrent evolueert naar CIACfleet. Deze rebranding omvat een volledig aangepast gamma aan oplossingen op maat van bedrijfswagenparken. Naast de core business van operationele leasing wordt het dienstenaanbod uitgebreid met diverse formules, waaronder wagenparkbeheer, aankoopbeheer, financiële leasing en korte termijnoplossingen. De overgang naar CIACfleet markeert een nieuwe fase van groei en innovatie, waarbij het bedrijf zich profileert als een klein maar flexibel en onafhankelijk bedrijf met een sterke focus op klantgerichtheid, expertise en een gepersonaliseerde aanpak.

CIAC Groep: Een Erfgoed van 100 Jaar

CIACfleet maakt deel uit CIAC Groep en heeft een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1924, het jaar waarin het zijn activiteiten begon. Als gevestigde waarde in het Gentse heeft CIAC Groep een stevige reputatie opgebouwd, die recentelijk werd bekroond met het vieren van zijn 100-jarig bestaan.

 

Activiteiten:

  1. Autoconcessies: CIAC Groep is de trotse eigenaar van twee autoconcessies, namelijk Ford en Toyota/Lexus. Met in totaal 5 garages verspreid over Gent, Aalst en Deinze, biedt CIAC Groep een breed scala aan voertuigen en diensten aan haar klanten.
  2. Carrosserie: Naast autoconcessies heeft CIAC Groep ook een aanzienlijke aanwezigheid in de carrosseriesector, met Carrosserie Bijloke bestaande uit twee vestigingen in Gent en Aalst. Hier wordt hoogwaardig carrosseriewerk uitgevoerd om voertuigen in topconditie te houden.
  3. Leasing: Last but not least, is CIACfleet de leasingtak van CIAC Groep. Met een focus op operationele leasing en een reputatie van meer dan 40 jaar ervaring, biedt CIACfleet op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen aan bedrijven in heel België.

 

Als onderdeel van CIAC Groep profiteert CIACfleet van een rijke geschiedenis, expertise en een gevestigd netwerk, waardoor het een vertrouwde en betrouwbare partner is in de wereld van leasing en mobiliteit.

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites