Waarom CiacFleet

Kiezen voor CIACfleet is kiezen voor...

...een persoonlijke aanpak

CIACfleet is een bedrijf met een gezicht. U weet wie bij ons uw dossier behartigt en hij of zij kent uw onderneming door en door.

Voor elke klant gaan we tot het uiterste, hoe groot of hoe klein uw wagenpark ook is.

 

...een bedrijf op uw maat

CIACfleet is een dynamische kmo. Daarom zijn we uiterst wendbaar. We begrijpen uw noden en we denken proactief met u mee.

Onze meerwaarde? Efficiënt maatwerk en een grote reactiesnelheid.

 

...een gesprekspartner in uw buurt

Met CIACfleet weet u zeker dat u altijd een specialist in de buurt hebt. Dat schept niet alleen een band. Het zorgt er ook voor dat we kort op de bal kunnen spelen. Advies of een offerte nodig? Een persoonlijk gesprek is zo geregeld.

 

...een betrouwbare service

Met CIACfleet komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt van ons duidelijke offertes en contracten. Wat is voor u de interessantste oplossing? Wat mag u verwachten en wat zal het kosten? Op elke vraag bieden we een eerlijk antwoord.

 

...een onafhankelijke expert

CIACfleet is niet aan één constructeur gebonden. We adviseren u in alle objectiviteit over de beste keuze. Niet het merk of het aantal wagens is belangrijk, wel uw tevredenheid aan het einde van de rit.

 

...meer dan 30 jaar ervaring

CIACfleet is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de leasingmarkt. Onze expertise staat garant voor zekerheid, zowel voor kmo’s als grotere bedrijven, in Oost-Vlaanderen maar ook in de rest van België.

 

 

Ervaring

Geboren in de Autosector

Het bedrijf CIAC bestaat sinds 1921. Ciac werd opgericht voor de invoer van auto's bestemd voor voortverkoop.

 

Meer dan 30 jaar renting Activiteiten

In 1976 werden de eerste rentingactiviteiten opgestart.

In 1986 werd Ciacrent een afzonderlijk bedrijf die zich toelegde op de verhuur van bedrijfswagens van alle merken.

 

2007 , van CIACrent naar CIACfleet

Een gloednieuwe naam voor een volledig aangepast gamma aan oplossingen op maat van uw bedrijfswagenpark. Naast onze core business van operationele leasing kunnen we nu een groot gamma formules voorstellen: wagenparkbeheer, aankoopbeheer, financiële leasing en korte termijnnoplossingen. Dat we een klein maar flexibel en onafhankelijk bedrijf zijn, is mooi meegenomen Maar meer nog dan ons uitgebreide gamma zijn het onze aanpak en onze knowhow die het verschil maken.

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten