Nieuws

15/09/2023

Het duurzaam mobiliteitsaanbod van CIACfleet helpt klanten #goedopweg

Met de mobiliteitsapp, de mobiliteitsmogelijkheden zoals fietsen en de elektrificatie maakt leasingmaatschappij @CIACfleet een duurzaam verschil.

09/05/2023

CIACfleet staat klaar om de bedrijven te ondersteunen met hun wagenpark en de nieuwe mobiliteit

2022 is voor CIACfleet drukker dan ooit. Bedrijven hebben zo veel vragen over hun wagenpark! En dus is Ciacfleet volop bezig met deze bedrijven te begeleiden in de elektrificatie van het wagenpark, de nieuwe mobiliteit en de veranderde wetgeving.

06/01/2023

CIACfleet gaat voor duurzame klantenrelaties

Bijna 45 jaar geleden startte CIACfleet op. De leasingmaatschappij uit Gent heeft in al die tijd heel wat evoluties in de mobiliteitswereld doorgemaakt, maar is daarbij steeds vanuit eenzelfde waarde blijven ondernemen. Haar slogan ‘wij nemen dit heel persoonlijk’ spreekt voor zich.

17/01/2022

CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022

Ruimte om te ondernemen en ruimte om te vieren. 2022 wordt een veelbelovend jaar voor CIACfleet. De leasingmaatschappij uit Gent zal bedrijven dit jaar – meer dan ooit – begeleiden richting nieuwe mobiliteit en elektrificatie van het wagenpark. En daarnaast blaast CIACfleet 45 kaarsjes uit. “We starten enthousiast en met volle batterijen aan een uitdagende periode”, vertelt bestuurder Gudrun Ghijs.

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites