nieuws

LOADING ZOOM
15/09/2023

Het duurzaam mobiliteitsaanbod van CIACfleet helpt klanten #goedopweg

Met de mobiliteitsapp , de mobiliteitsmogelijkheden zoals fietsen en de elektrificatie maakt leasingmaatschappij @CIACfleet een duurzaam verschil.

LOADING ZOOM
09/05/2022

CIACfleet staat klaar om de bedrijven te ondersteunen met hun wagenpark en de nieuwe mobiliteit

2022 is voor CIACfleet drukker dan ooit. Bedrijven hebben zo veel vragen over hun wagenpark! En dus is Ciacfleet volop bezig met deze bedrijven te begeleiden in de elektrificatie van het wagenpark , de nieuwe mobiliteit en de veranderde wetgeving.

LOADING ZOOM
17/01/2022

CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022

Ruimte om te ondernemen en ruimte om te vieren. 2022 wordt een veelbelovend jaar voor CIACfleet. De leasingmaatschappij uit Gent zal bedrijven dit jaar – meer dan ooit – begeleiden richting nieuwe mobiliteit en elektrificatie van het wagenpark. En daarnaast blaast CIACfleet 45 kaarsjes uit. “We starten enthousiast en met volle batterijen aan een uitdagende periode”, vertelt bestuurder Gudrun Ghijs.

LOADING ZOOM
18/10/2021

CIACfleet gaat voor duurzame klantenrelaties
Bijna 45 jaar geleden startte CIACfleet op. De leasingmaatschappij uit Gent heeft in al die tijd heel wat evoluties in de mobiliteitswereld doorgemaakt, maar is daarbij steeds vanuit eenzelfde waarde blijven ondernemen. Haar slogan ‘wij nemen dit heel persoonlijk’ spreekt voor zich.
02/02/2021

Ontdek de mobiliteits app van CIACfleet

CIACfleet Mobiliteitsapp

CIACfleet geeft via de Shell app/kaart toegang tot een ruim assortiment mobiliteitsoplossingen.

Gebruikers kunnen op een eenvoudige manier tickets of abonnementen aankopen bij het openbaar vervoer of parkeerplaatsen betalen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van deelfietsen en deelauto’s.

Heel eenvoudig in gebruik, je stelt vooraf een budget vast waarmee alle diensten kunnen gebruikt worden en pas na verbruik wordt er gefactureerd.

Op deze manier zet men in op duurzame mobiliteit en is het ook eenvoudiger in administratieve afhandeling.

Partners bij deze mobiliteit app zijn

NMBS – LIJN-MIBV/STIB -TEC -BPARKING -4411 MOBIEL PARKEREN-CAMBIO-CARPOOL-BLUEBIKE -VEO ANTWERPEN-MOBIT FIETSDELEN-SWAPFIETS

 

Wil je meer weten?

Contacteer ons 09 228 55 29 of via mail info@ciacfleet.be

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2023. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten