Operationele leasing

Operationele leasing met CIACfleet?

Al meer dan 50 jaar heeft CIACfleet zich gespecialiseerd in operationele leasing, met een toegewijde focus op het leveren van hoogwaardige service aan bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en flexibele wagenpark oplossingen … en tegelijkertijd hun administratieve lasten verlicht.

Voordelen van operationele leasing

Ontzorging wagenparkbeheer: 

Wij regelen alles wat betreft uw wagens van onderhoud tot verzekeringen en andere administratieve taken, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over de details van hun voertuigen. Uiteraard kan dit pakket steeds op maat samengesteld worden, hieruit kan je kiezen.

  • Onderhoud
  • Verzekeringen
  • Pechbijstand
  • Vervangwagen
  • Winterbanden
  • Laadpas/tankkaart
  • Charge Point

 

Flexibiliteit:

Operationele leasing biedt bedrijven de flexibiliteit om hun wagenpark aan te passen aan veranderende behoeften en omstandigheden. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe voertuigen, het aanpassen van contracten of het opschalen van het wagenpark, CIACfleet staat klaar om te helpen met oplossingen die voldoen aan de evoluerende eisen van onze klanten.

 

Boekhoudkundig voordeel:

Omdat de huurder niet de juridische eigenaar van de voertuigen is, worden ze niet op hun balans geactiveerd. In plaats daarvan worden de leasebetalingen doorgaans als operationele kosten geboekt. Op die manier komt deze niet op de balans van de klant en is er ook geen verhoging van de schuldgraad van de onderneming. 

 

Minder risico:

In de snel veranderende automobielmarkt kunnen grote schommelingen in prijzen optreden, wat ook een impact heeft op de restwaarde van de voertuigen. Bij operationele leasing komt de wagen na de duur van het contract terug bij de leasinggever, en hoeft het bedrijf zich geen zorgen te maken over de verdere afhandeling van de wagen. Dit vermindert het risico voor het bedrijf met betrekking tot waardevermindering en onverwachte kosten die gepaard gaan met het bezitten van wagen.

Verschil met de financiële leasing?

De leasingmaatschappij is hier louter financierder. De leasingnemer geeft specifieke instructies over de wagen die hij wil, en de leasinggever koopt die wagen voor hem. De leasingmaatschappij verhuurt de wagen voor de economische levensduur aan de leasingnemer. De leasingnemer draagt het economisch risico. Hij moet dus ook zelf zorgen voor verzekering, onderhoud, herstellingen...

 

Vraag geheel vrijblijvend een offerte of contacteer ons voor meer info.

U geniet meteen van onze persoonlijke aanpak en ontvangt altijd een oplossing op maat van uw behoefte.

 

 

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites