Fietsleasing

Fietsleasing met CIACfleet?

Bij CIACfleet begrijpen we dat mobiliteit meer omvat dan enkel wagens. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten, waaronder fietsleasing. Met onze fietsleasing bieden we niet alleen hoogwaardige fietsen aan, maar ook bijkomende services zoals onderhoud en verzekering. Tegelijkertijd dragen ze bij aan een duurzamere en gezondere manier van mobiliteit voor de werknemers.

 

 

Voordelen van fietsleasing?

Ruimere mobiliteitskeuzes: 

Fietsleasing biedt werknemers een alternatieve mobiliteitsoplossing die milieuvriendelijk is en bijdraagt aan een gezondere levensstijl.

 

Op maat van uw bedrijf: 

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom bieden we op maat gemaakte fietsleasingoplossingen aan die aansluiten bij de specifieke eisen van onze klanten.

 

All-in pakket: 

Naast het leasen van fietsen bieden we ook diensten aan zoals onderhoud en verzekering, waardoor onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de praktische aspecten van fietsleasing.

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites