Tweedehandslease

Tweedehands Lease met CIACfleet?

Op zoek naar een kostenefficiënte en direct beschikbare mobiliteitsoplossing? We bieden een selectie van jonge tweedehandswagens aan die onmiddellijk leverbaar zijn tegen een verlaagde prijs. Met onze tweedehands lease ben je snel de weg op zonder tijd te verliezen aan het samenstellen van je wagen.

 

 

Voordelen van tweedehands lease?

Direct beschikbaar: Onze tweedehandswagens zijn klaar voor onmiddellijke levering. Dit betekent dat je snel achter het stuur kunt stappen zonder te hoeven wachten op de productie of levering van een nieuwe wagen.

 

Kostenefficiënt: Door te kiezen voor een tweedehands lease bij CIACfleet profiteer je van een verlaagde prijs in vergelijking met het leasen van een nieuw voertuig. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren zonder in te leveren op kwaliteit en prestaties.

 

Gekeurd door experts: Alle tweedehandswagens in ons aanbod zijn grondig gekeurd door onze ervaren experts om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat verkeren en klaar zijn voor de weg.

Interessante aanbiedingen

POLESTAR 2
Elektrisch
Prijs / maand
excl.btw
VANAF
€ 892.00
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CIACfleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites