nieuws

LOADING ZOOM
17/01/2022

CIACfleet tankt enthousiasme en start opgeladen aan 2022

Ruimte om te ondernemen en ruimte om te vieren. 2022 wordt een veelbelovend jaar voor CIACfleet. De leasingmaatschappij uit Gent zal bedrijven dit jaar – meer dan ooit – begeleiden richting nieuwe mobiliteit en elektrificatie van het wagenpark. En daarnaast blaast CIACfleet 45 kaarsjes uit. “We starten enthousiast en met volle batterijen aan een uitdagende periode”, vertelt bestuurder Gudrun Ghijs.CIACfleet mag misschien een kleine speler zijn op de Belgische leasingmarkt, maar ze is zeker niet te onderschatten. Samen met de klant voert CIACfleet een grondige analyse van het huidige wagenpark uit. In functie daarvan wordt een op maat uitgewerkte mobiliteitsoplossing aangeboden. Denk daarbij niet alleen aan wagens, maar ook fietsleasing en laadoplossingen behoren tot het voorstel, net als een mobiliteitskaart.

 

"We gaan op zoek naar potentiële mobiliteitsoplossingen, werken voorstellen uit op basis van de Total Cost of Ownership, kijken waar fietsleasing interessant is en onderzoeken hoe laadoplossingen geïntegreerd kunnen worden. Ook bestellen we alles en nemen we ook de opvolging op ons. Zo hoeven klanten zich van niets iets aan te trekken en kunnen zij zich met hun core business bezighouden. Wij ontfermen ons over onze core business: uw wagenpark", aldus CIACfleet. Op die manier helpt CIACfleet de klant de bomen door het bos zien, want het huidige aanbod is vandaag enorm.

 

 

45 jaar CIACfleet: 45 jaar dezelfde waarden

Dit jaar mag CIACfleet 45 kaarsjes uitblazen. In al die tijd is de leasingmaatschappij trouw gebleven aan dezelfde 5 waarden:

 

1. Persoonlijke aanpak

"De slogan van CIACfleet is niet voor niets ‘wij nemen dit heel persoonlijk’. Als mobiliteitspartner bieden we een luisterend oor aan onze klanten, kennen we hun problematiek en spelen we daar handig op in."

 

 

2. Proactiviteit

"CIACfleet wacht niet af. We hebben een langetermijnvisie voor ogen en stellen dan ook proactief oplossingen voor. Door de vinger aan de pols te houden in een snel veranderende sector kunnen we steeds een gepast antwoord op maat geven."

 

 

3. Snelheid

"Net door de vinger aan de pols te houden, is CIACfleet van vele markten thuis. Zo kunnen we snel en kort op de bal spelen."

 

 

4. Betrouwbaarheid

"Als goede mobiliteitspartner bouwen we een vertrouwensrelatie met onze klanten op. We komen al 45 jaar lang onze beloftes en afspraken na."

 

 

5. Flexibiliteit

"En tot slot is een goede mobiliteitspartner ook flexibel. Met CIACfleet passen we ons op elk moment aan gewijzigde situaties aan, zodat we steeds de juiste oplossing kunnen aanbieden."


share:
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten