Fleetmanagement

De formule Fleet Management is voor bedrijven die liever zelf hun voertuigen financieren en eventueel alle operationele opvolging willen uitbesteden.

 

Bij CIACfleet is  uw wagenpark in professionele handen

CIACfleet wil zijn klanten zo goed mogelijk helpen op een persoonlijke manier. Daarom bieden wij onze klanten aan hun wagenpark te beheren? Waarom? Een wagenpark beheren is een zeer tijdrovend karwei waar u ook veel administratie voor in orde moet maken.

CIACfleet neemt deze taken graag van u over.

Naast fleetmanagement biedt CIACfleet ook nog aankoopbeheer aan: het kan soms zeer ingewikkeld zijn om te investeren inbedrijfswagens. Welke wagens wil u graag? Heeft u een voorkeur voor benzinegebruik? Heeft u een bepaald budget waar u zich aan wil houden? CIACfleet helpt u graag bij uw aankoop en staat u bij met raad en daad.

  

Onafhankelijk advies

Een van onze sterkste punten is dat wij onafhankelijk zijn: CIACfleet is niet gebonden aan een bepaald merk, waardoor wij u objectief advies kunnen geven.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2023. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten