E-steps

Fiets , elektische fietsen , pedelecs ,scooters-leasing

 
Het gebruik van de (elektrische) fiets voor het woon-werkverkeer is populairder dan ooit. Dat is niet moeilijk: we willen met zijn allen steeds dichter bij huis werken, we zijn de ellenlange files meer dan beu.
20% van de werknemers wonen op minder dan 15 km van hun werk, een afstand die met de fiets of scooters perfect te overbruggen is.
Het is niet alleen gezond voor de werknemer maar wordt ook nog fiscaal aangemoedigd.
Daarenboven kost  de bedrijfsfiets niets aan de  gebruiker ( wanneer gebruik woon-werkverkeer) en mag gecombineerd worden met fietsenvergoeding en bedrijfswagen
 
Wat zijn nu de voordelen op één rijtje
 
Werkgever
-100% fiscaal aftrekbaar op voorwaarde dat deze gebruikt wordt voor dagelijks woon-werkverkeer
-Kosten ( onderhoud en accessoires ) 100% aftrekbaar
-Geen RSZ-bijdragen en belastingen betaald moeten worden wanneer werknemer fietsvergoeding ontvangt lager dan0.24€ per km.
-Het bedrag van de fietsvergoeding tot 0,23 euro per kilometer mag de werkgever inbrengen als 100% aftrekbare bedrijfskost
-Besparing in parkeerkosten
-De bedrijfsfiets is combineerbaar met de bedrijfswagen of andere vormen van verplaatsingsvergoedingen (zoals terugbetaling openbaar vervoerabonnement).
-Het is ook toegestaan om bovenop een bedrijfsfiets een fietsvergoeding te beta-len voor de woon-werkverplaatsingen
 
Werknemer :
-Geen voordelen alle aard
-Geen rsz
-Betere conditie
Prijzen vermeld op de website zijn altijd exclusief BTW, louter indicatief, niet bindend en onder voorbehoud van drukfouten.
CiacFleet bv © 2024. All Rights Reserved | Privacy | Website by KMOSites
0--0wachten