TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand Oktober:

CIACfleet en Film Fest Gent: efficiƫnte samenwerking

"Voor Martijn Bal, directeur van Film Fest Gent, is kwaliteit enorm belangrijk. Of het nu gaat om het filmaanbod of om de partners waarmee hij doorheen het jaar samenwerkt, kwaliteit is altijd de basisvoorwaarde. CIACfleet komt over de hele lijn tegemoet aan zijn torenhoge eisen."


BEDRIJF: Film Fest
 CIACfleet en Film Fest Gent: efficiënte samenwerking

Voor Martijn Bal, directeur van Film Fest Gent, is kwaliteit enorm belangrijk. Of het nu gaat om het filmaanbod of om de partners waarmee hij doorheen het jaar samenwerkt, kwaliteit is altijd de basisvoorwaarde. CIACfleet komt over de hele lijn tegemoet aan zijn torenhoge eisen.

Op de vraag of hij tevreden is over de samenwerking met CIACfleet antwoordt Martijn Bal zeer positief. “Bij Film Fest Gent dragen we kwaliteit als norm heel hoog in het vaandel. Ook de partners waarmee we samenwerken zoeken we uit op basis daarvan. CIACfleet beantwoordt absoluut aan die vereiste, en het is ook heel fijn om met hen samen te werken.”

CIACfleet graag aanbevelen

Martijn Bal blijkt een overtuigd ambassadeur van CIACfleet te zijn. “Uiteraard promoten we CIACfleet bij onze andere zakenrelaties. En weet je waarom? Omdat ze service en kwaliteit bieden, altijd heel snel en persoonlijk. Dat is voor ons heel belangrijk. De goede samenwerking met het team van CIACfleet vind ik enorm leuk. Op den duur ken je de mensen goed en dat maakt het allemaal heel persoonlijk. Die basis zorgt er ook voor dat je veel sneller en efficiënter samenwerkt.” 

Film Fest Gent piekt in een korte tijdsspanne

Tijdens die korte maar hevige piek in oktober kan en mag er echt niets mis gaan, benadrukt Martijn Bal. “Tijdens het Film Fest is het heel belangrijk om met trouwe partners te werken, op wie je kan rekenen dat ze meteen een probleem oplossen. CIACfleet is absoluut zo’n partner. Als er iets gebeurt, dan pakken we de telefoon en klaar is kees. Voor ons is dat cruciaal.” 

PARTNERS