TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICE

Testimonial van de maand januari:

Gudrun Ghijs

"CIACfleet viert 40 jaar succes dankzij persoonlijke service"


BEDRIJF: CiacFleet

GENT – 2016 is een belangrijk jaar voor CIACfleet, de kleine maar niet te onderschatten speler op de Belgische leasingmarkt. Het bedrijf mag veertig kaarsjes uitblazen. Veertig jaar geleden is CIACfleet gestart met leasing, eerst exclusief Peugeot, daarna alle merken. "Met een doorgedreven persoonlijke service, absolute flexibiliteit en duurzame aanpak willen wij het verschil blijven maken met ons team", zegt zaakvoerder Gudrun Ghijs.
 
Samen evolueren met de klant
Inspelen op de behoeftes van de klant, dat is dé absolute sterkte van CIACfleet. Toen een klant in 1986 meerdere merken in zijn wagenpark wou hebben, ging CIACfleet daar gretig op in. "Sindsdien hebben we alle wagens in ons wagenpark. Samen evolueren met de klant en inspelen op zijn behoeftes, dat is CIACfleet op zijn best".
 
Hecht team
Elke klant is uniek en vergt een specifieke aanpak. CIACfleet zet daarom in op kwalitatieve en duurzame relaties met zijn klanten. Een hecht en enthousiast achtkoppig team dat gespecialiseerd is in persoonlijke service, nauwe opvolging, vlotte antwoorden, snelle oplossingen en flexibiliteit staat elke dag klaar. Klanten waarderen deze efficiëntie en klantgerichtheid.
 
Groei
CIACfleet blikt terug op 40 mooie jaren van rustig, consequent en stabiel groeien en kijkt reikhalzend uit naar de toekomst. Dit leasingbedrijf heeft niet de ambitie om de grootste te  worden, wel om de beste kwaliteit te blijven aanbieden. “We concurreren met de grote spelers in de sector maar varen wel onze eigen koers door de klant te verbluffen met betrouwbaar advies over veranderingen in de markt of nieuwe mobiliteit, een transparante afhandeling van offerte tot einde contract, proactief inspelen op behoeftes en klanten helpen bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.” Dit succesrecept leidde al die jaren tot loyale samenwerkingen. CIACfleet zal er alles aan doen om op dit elan verder te gaan.

PARTNERS