Tel: +32 (09)228 55 29

Onze diensten

Evenveel formules als merken en modellen!

 

WAGENPARKBEHEER: Een onberispelijk beheer

U bent ondernemer, maar het beheer van uw bedrijfswagens is niet echt uw vak. Om nog maar over de indirecte kosten te zwijgen. Brandstofverbruik, verzekeringen en taksen, onderhoud, herstellingen, schadebeheer,... U stopt er al snel zeer veel energie in. Niet als u de opvolging van uw wagenpark aan CIACfleet toevertrouwt. Wij nemen al deze tijdrovende taken tot en met de bijbehorende administratie van u over, voor al uw voertuigen of voor een deel ervan.

 

 

AANKOOPBEHEER: Aankopen in vertrouwen

De aankoop van een nieuwe wagen houdt heel wat overwegingen in. Is het fiscaal en boekhoudkundig gezien wel de beste optie? Waarmee moet u rekening houden? Welk merk en welk model zijn voor u het meest geschikt? En welke uitvoering past het best binnen uw budget? Leg ons al uw vragen voor en u krijgt van ons een helder en betrouwbaar advies.

 

 

LEASING: Zorgeloos rijden van a tot z

Niet in een eigen fleet investeren en toch van een maximaal comfort genieten. U kan kiezen tussen een financiele leasing of de operationele leasingformule van CIACfleet. In ruil voor een vast maandelijks bedrag stellen we u voor een langere periode één of meerdere wagens ter beschikking. En u houdt uw kapitaal al die tijd beschikbaar voor uw bedrijfseigen kernactiviteiten. Geen economisch risico en geen kopzorgen over de wederverkoopwaarde van uw voertuigen. Maar vooral: geen tijdverlies. Want ook het beheer nemen we van a tot z voor onze rekening.

 

 

KORTE TERMIJN OPLOSSINGEN: Totale klantenservice. In alle omstandigheden...

U hebt als klant dringend een auto of een lichte vrachtwagen nodig. Omdat uw eigen voertuig in de garage staat voor onderhoud of voor herstelling na een ongeval.of als aanloopwagen U laat ons gewoon weten welk type wagen u nodig hebt. Wij vertellen u meteen wat het kost en wat u van ons mag verwachten. En als u dat wenst, leveren wij het voertuig persoonlijk bij u af. Want dat is klantenservice over heel de lijn.

PARTNERS