TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand September:

Vio Interim groeit samen met CIACfleet

"Telkens als de gelegenheid zich voordoet beveelt Dietrich Van de Walle, financieel directeur bij VIO Interim, CIACfleet aan bij bekenden. Want "CIACfleet biedt topservice"."


BEDRIJF: Vio Interim
 

VIO Interim groeit samen met CIACfleet

 

Telkens als de gelegenheid zich voordoet beveelt Dietrich Van de Walle , financieel directeur bij VIO Interim, CIACfleet aan bij bekenden. Want " CIACfleet biedt topservice".

 

De samenwerking met CIACfleet dateert van bij de opstart van VIO Interim, nu zeven jaar geleden. “Ik werk hier drie jaar als CFO en het was voor mij meteen duidelijk dat CIACfleet staat voor degelijkheid en service. We hebben heel bewust gekozen voor leasing, omdat de prijs dan all-inclusive is en je zo perfect weet wat een auto je gaat kosten. Omdat we sterk groeien zal de samenwerking nog toenemen. Om een dergelijk wagenpark te beheren moet je al iemand fulltime in dienst nemen, en dat kost ook een pak geld”, vult Dietrich Van de Walle aan.

 

Perfecte en vlugge service

“We zijn heel blij met CIACfleet want de service loopt perfect”, lacht Dietrich Van de Walle. “Als wij vandaag laten weten dat we morgen een aanloopwagen nodig hebben, dan kunnen we erop rekenen dat die hier morgen effectief staat. CIACfleet biedt ons service op maat, net zoals wij dat doen voor onze klanten. Als een klant ons belt, reageren we direct. Het CIACfleet-team speelt ook altijd kort op de bal en dat is heel belangrijk in onze business. Bij ons telt vooral degelijkheid en dat vinden we terug bij CIACfleet.” 

 

PARTNERS