TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand November:

CIACfleet en Awingu werken soepel samen

"Gents softwarebedrijf Awingu is al sinds de opstart in 2011 klant bij CIACfleet. CFO Sophie De Maesschalck had al met CIACfleet samengewerkt bij vorige projecten. Toen al was ze onder de indruk van de service, het persoonlijk contact, de flexibiliteit. Toen ze ook voor Awingu op zoek moest naar een wagenparkbeheerder, was de keuze voor CIACfleet een uitgemaakte zaak"


BEDRIJF: Awingu
 Het persoonlijke contact dat ze heeft met de medewerkers van CIACfleet vindt Sophie De Maesschalck zeer belangrijk. “Bij onze opstart zijn we ook gaan kijken bij andere, grotere spelers op de leasingmarkt. Maar weet je waarom we telkens opnieuw bij CIACfleet uitkomen? Omdat ze heel persoonlijk contact met ons onderhouden, een goede service bieden, snel zijn in hun respons, meegaan in onze vragen en verlangens, én heel flexibel zijn. Dat is voor een groeiende organisatie als Awingu van cruciaal belang. Onze medewerkers mogen na zes maanden hun eigen wagen kiezen. En tot dan gebeurt het regelmatig dat ze een andere auto willen. CIACfleet is daarin altijd heel flexibel, tot tevredenheid van onze werknemers. En gelukkige werknemers zorgen ervoor dat ook de werkgever gelukkig is.”

 

Ambassadrice in hart en nieren

In Sophie De Maesschalck heeft CIACfleet alweer een topambassadrice gevonden. Ze heeft CIACfleet al aanbevolen aan andere bedrijven, net omwille van die persoonlijke service, flexibiliteit, en het persoonlijk contact dat ze met de mensen van CIACfleet heeft. “Ook het feit dat je één account manager hebt die je bedrijf echt kent en bij wie je terecht kan voor al je vragen, maakt de samenwerking super gemakkelijk”. Even belangrijk vindt Sophie dat ze correcte informatie krijgt, dat er duidelijke contracten zijn én extra service. “Ook dat vind ik allemaal terug bij CIACfleet”, lacht ze.  

 

PARTNERS