TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand Mei:

Akkermans & partners én CIACfleet, sterk in dienstverlening

"Al sinds de opstart van zijn bedrijf werkt Greg Langenus, bestuurder-directeur bij Akkermans en partners nv, samen met CIACfleet. Zijn oordeel over het team vat zich makkelijk samen: persoonlijke aanpak en flexibiliteit"


BEDRIJF: Akkermans en partners
 

Akkermans én CIACfleet, sterk in dienstverlening

 

Al sinds de opstart van zijn bedrijf werkt Greg Langenus, bestuurder-directeur bij Akkermans en partners nv, samen met CIACfleet. Zijn oordeel over het team vat zich makkelijk samen: persoonlijke aanpak , flexibiliteit en marktconforme prijzen.

 

Niet minder dan 55 Akkermans-consultants verplaatsen zich dagelijks naar hun klanten in de verzekeringssector, doorheen heel België. Mobiliteit is voor Akkermans dan ook heel belangrijk, zegt Greg Langenus. “Al van bij de start van ons bedrijf in België in 2005 is CIACfleet onze partner. Zij hebben meteen ons verhaal geloofd, vertrouwen gehad in wie we zijn, wat we doen, en hebben ons de kans gegeven wagens bij hen te leasen. Dat vertrouwen is helemaal niet zo evident bij de opstart van een bedrijf.”

 

Dienstverlening op één

Omdat Akkermans zelf een relatief klein bedrijf is, heeft het een vrij persoonlijke dienstverlening naar zijn klanten. Dat concept vindt Greg Langenus ook terug bij CIACfleet, want ook bij hen staan de klanten centraal. “We werken al jaren vlot en flexibel samen met het CIACfleet–team, al jaren hebben we dezelfde contactpersonen, en al jaren krijgen we meteen antwoord op al onze vragen.” 

 

Kerneigenschappen
“Persoonlijke aanpak, flexibiliteit en marktconforme prijzen. Dat zijn de drie zaken die ik zoek in elk bedrijf”, zegt Greg Langenus, “maar CIACfleet hééft die drie dingen gewoon. Ze zoeken echt naar een oplossing en maken daarbij gebruik van hun groot dealernetwerk. Bovendien denken ze steeds flexibel en klantgericht. Ze houden niet vast aan bepaalde principes, maar analyseren waar we behoefte aan hebben en waar ze ons het best mee kunnen helpen. We hebben geen enkele reden om te wisselen van leverancier.”

PARTNERS