TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand MAART:

Toegewijd CIACfleet-team biedt echte service

"Bart Van Camp herinnert zich nog levendig hoe het er in het begin aan toeging. Na een lange lijdensweg vonden we eindelijk CIACfleet bereid om ons wagenpark op te starten .Van in het begin bood CIACfleet een zeer goede service. ."


BEDRIJF: CAMEO

 

Toegewijd CIACfleet-team biedt echte service

 

 

Bij zijn opstart vond CameoGlobal uit Zaventem een enthousiaste partner in CIACfleet. Vijf jaar later en een pak groter blijven general manager Bart Van Camp en hr-manager Sylvia Vandenbroeck overtuigd klant.

 

CameoGlobal implementeert IT-projecten en biedt telefonie in de cloud aan. Dertig personeelsleden zitten quasi permanent bij de klanten. Bart Van Camp herinnert zich nog levendig hoe het er in het begin aan toeging. “Na een lange lijdensweg vonden we eindelijk CIACfleet bereid om ons wagenpark op te starten. Heel weinig bedrijven durfden die stap te nemen. Pech voor hen, want ondertussen zitten we al aan vijftig wagens. Van in het begin bood CIACfleet een zeer goede service. We zijn dan ook van plan bij hen te blijven.”

 

Grote persoonlijke meerwaarde

Sylvia Vandenbroeck klikt enthousiast bij het woord ‘service’. “We hebben altijd contact met dezelfde mensen en hun antwoord komt altijd zo vlug! In 2015 stonden we voor de helse taak om 25 wagens te vernieuwen. We hebben daar samen een systeem voor uitgedokterd, en alles is super vlot verlopen. Doen zich problemen voor, dan helpt CIACfleet altijd snel en levert vlug nieuwe wagens aan. Nog vorige week vrijdag heb ik gebeld om maandag een aanloopwagen te hebben. Wel, die stond hier om 10 uur op maandagochtend. Op CIACfleet kan ik altijd rekenen”.

 

Klein en flexibel
Bart: “Ik vergelijk CIACfleet wat met ons bedrijf, klein in vergelijking met andere communicatiebedrijven. De klanten kiezen ons voor onze snelle inzet, toegankelijkheid, ons flexibel werken. Ook CIACfleet is klein, toegankelijk en snel in reactie, en dat heb je niet bij sommige grotere bedrijven.” 

PARTNERS