TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICETestimonial van de maand februari:

service en dienstverlening op één

"Drie jaar geleden zetten gedelegeerd bestuurder Gino Colpaert en HR-manager Karin François van Vergalle Interieurs de stap naar CIACfleet. Tot op vandaag staan ze nog steeds volledig achter hun keuze"


BEDRIJF: Vergalle Interieurs
 

 Vergalle Interieurs en CIACfleet: service en dienstverlening op één

Drie jaar geleden zetten gedelegeerd bestuurder Gino Colpaert en HR-manager Karin François van Vergalle Interieurs de stap naar CIACfleet. Tot op vandaag staan ze nog steeds volledig achter hun keuze.

Vergalle Interieurs specialiseert zich in winkel- en

interieurinrichtingen en stuurt dagelijks negen ploegen de baan op. Elke bestelwagen is geleased bij CIACfleet, net zoals de bedrijfswagens van de managers, projectleiders en aankopers. Na een uitgebreide marktstudie drie jaar geleden besloten Karin François en Gino Colpaert het beheer van hun wagenpark aan CIACfleet toe te vertrouwen.

Waarom kiezen zij voor CIACfleet?

Voor Karin en Gino zijn vooral de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de uitmuntende dienstverlening enorm belangrijk. “CIACfleet denkt mee, reageert proactief en scoort daarmee heel wat beter dan andere leveranciers. Een lichte vrachtwagen van Peugeot is even goed bij CIACfleet als bij een ander. Maar het stukje toegevoegde waarde in service, uitleg, benadering, snelheid van offertes en antwoorden is doorslaggevend.”

CIACfleet-team garant voor persoonlijke opvolging

Dat je bij CIACfleet altijd dezelfde contactpersoon aan de lijn hebt, vindt Karin een enorme meerwaarde. “Dat maakt het contact heel persoonlijk en aangenaam. Bij onze vorige leverancier kwam de sales slechts een keer per jaar langs, maar daarvoor moesten we drie keer bellen en vier keer mailen. Het CIACfleet-team is altijd meteen bereikbaar en volgt alles heel correct, snel en flexibel op. De service is beter, alles is beter, en we betalen minder.” Karin hoeft geen twee keer na te denken op de vraag of ze CIACfleet zou aanbevelen aan kennissen. “Wat wij bij hen terugvinden proberen we zelf aan onze klant te geven. Dat is gemoedsrust. Het komt goed, we lossen het op. En dat is het grote voordeel aan samenwerken met CIACfleet.”

PARTNERS