TESTIMONIALS: CIACfLEET VIERT 40 JAAR SUCCES DANKZIJ PERSOONLIJKE SERVICE

januari
Testimonial van de maand januari
Gudrun Ghijs CiacFleet >>
"CIACfleet viert 40 jaar succes dankzij persoonlijke service"

lees meer
februari
Testimonial van de maand februari
service en dienstverlening op één CiacFleet >>
"Drie jaar geleden zetten gedelegeerd bestuurder Gino Colpaert en HR-manager Karin François van Vergalle Interieurs de stap naar CIACfleet. Tot op vandaag staan ze nog steeds volledig achter hun keuze"

lees meer
MAART
Testimonial van de maand maart
Toegewijd CIACfleet-team biedt echte service CiacFleet >>
"Bart Van Camp herinnert zich nog levendig hoe het er in het begin aan toeging. Na een lange lijdensweg vonden we eindelijk CIACfleet bereid om ons wagenpark op te starten .Van in het begin bood CIACfleet een zeer goede service. ."

lees meer
April
Testimonial van de maand April
CIACfleet ? 100 % aanspreekbaar CiacFleet >>
"Jeroen De Potter, hr-manager binnen Vyncolit, staat er telkens opnieuw van versteld hoe een kleine speler als CIACfleet toch zo’n topservice biedt, en altijd honderd procent aanspreekbaar is."

lees meer
Oktober
Testimonial van de maand Oktober
CIACfleet en Film Fest Gent: efficiënte samenwerking CiacFleet >>
"Voor Martijn Bal, directeur van Film Fest Gent, is kwaliteit enorm belangrijk. Of het nu gaat om het filmaanbod of om de partners waarmee hij doorheen het jaar samenwerkt, kwaliteit is altijd de basisvoorwaarde. CIACfleet komt over de hele lijn tegemoet aan zijn torenhoge eisen."

lees meer
November
Testimonial van de maand November
CIACfleet en Awingu werken soepel samen CiacFleet >>
"Gents softwarebedrijf Awingu is al sinds de opstart in 2011 klant bij CIACfleet. CFO Sophie De Maesschalck had al met CIACfleet samengewerkt bij vorige projecten. Toen al was ze onder de indruk van de service, het persoonlijk contact, de flexibiliteit. Toen ze ook voor Awingu op zoek moest naar een wagenparkbeheerder, was de keuze voor CIACfleet een uitgemaakte zaak"

lees meer

PARTNERS