Eco2mobility

 

CIACfleet en haar oplossingen naar elektrische mobiliteit.

 

 

 

De wagen en mobiliteit in het algemeen zijn actueler dan ooit. Deze evolutie roept vragen op als: ‘Zullen de elektrische vervoersmiddelen het wegennet overnemen?’ Of ‘Hoe bereken je je mobiliteitsbudget?’

 

Al deze evoluties volgt CIACfleet  op de voet en wil ze, als ervaren partner , haar deuren openen voor startende bedrijven in de mobiliteit .

 

Sinds een paar maanden is CIACfleet partner/leverancier van de startup ‘Elektrisch voertuigdeelplatform BattMobiel’. 

 

BattMobiel is een voertuigdeelplatform dat uitsluitend elektrische vervoersmiddelen aanbiedt en is door zijn succes in een korte periode sterk aanwezig in Gent en Aalst. BattMobiel is de goedkoopste en meest ecologische voertuigdeeloplossing dat ook naar bedrijven toe heel wat mogelijkheden kan bieden om hun vlootbeheer te optimaliseren.

 

Daarenboven stelt CIACfleet ook een groot gamma elektrische scooters en steps ter beschikking voor aankoop of leasing.

 

Hiervoor werkt CIACfleet samen met E-scooter Gent. Deze startup biedt met de verkoop van elektrische scooters een milieuvriendelijke oplossing voor het fileprobleem. E- scooter Gent heeft ondertussen zijn positie over heel Vlaanderen bevestigd.

 

Deze scooters zijn niet alleen veilig, handig, ecologisch en goedkoop, maar ze zijn ook hip.

 

 

Hiermee wil CIACfleet niet alleen de startups ondersteunen die geloven in elektrische mobiliteit, maar wil ze ook een duurzame oplossing bieden aan haar klanten.
 

PARTNERS